Συγκλονίζει η μητέρα της Στέενκαμπ: «μας κατέστρεψε, συγχωρώ τον Πιστόριους»

«Θέλουμε μόνο την αλήθεια», λέει για την δολοφονία

Συγκλονίζει η μητέρα της Στέενκαμπ: «μας κατέστρεψε, συγχωρώ τον Πιστόριους»

«Ο Πιστόριους μας κατέστρεψε αλλά δεν του εύχομαι κακό... Μπορώ να τον συγχωρήσω», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ, Τζούν, στην πρώτη της συνέντευξη μέτά την έναρξη της δίκης για την δολοφονία της κόρης της!

«Είναι σημαντικό να τον συγχωρήσω για μένα, δεν θέλω να ζω με την πίκρα αυτή» είπε η Τζουν Στέενκαμπ σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η μητέρα της αδικοχαμένης καλλονής βρέθηκε τις δυο πρώτες μέρες της δίκης στην αίθουσα του δικαστηρίου, απέναντι από τον άνθρωπο που σκότωσε το παιδί της. «Ήθελα να τον δω πρόσωπο με πρόσωπο και να ξέρει ότι είμαι εκεί», ανέφερε.

«Έκανε ένα λάθος, ένα τεράστιο λάθος και έχασα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Αλλά μπορώ ακόμα να συγχωρήσω», συνέχισε η ίδια, αποκαλύπτοντας πως ο 28χρονος Παραολυμπιονίκης δεν μπόρεσε να την κοιτάξει στα μάτια.

Παράλληλα, η Τζούν εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της και πατέρας της Ρίβα δεν εμφανίστηκε στη δίκη, καθώς, εξαιτίας του στρες που του προκάλεσε ο θάνατός της, υπέστη εγκεφαλικό και τώρα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και αγωγή.

«Δεν έχει σημασία ποια θα είναι η τιμωρία του Πιστόριους, η κόρη μου δεν θα επιστρέψει ποτέ, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ... Θέλουμε μόνο την αλήθεια. Θέλουμε την αλήθεια για το τι συνέβη! Μόνο η ίδια και ο Όσκαρ ήταν εκεί και εκείνη δεν είναι πια εδώ... Δεν θα του ευχηθώ κανένα κακό. Θέλω μόνο την αλήθεια», κατέληξε η μητέρα της Ρίβα, η οποία, όπως είπε, δεν είχε γνωρίσει ποτέ από κοντά τον αγαπημένο της κόρη της...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top