Χειρουργήθηκε ο μπασκετμπολίστας των Τρικάλων που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ χάνει ωστόσο τη σεζόν

Χειρουργήθηκε ο μπασκετμπολίστας των Τρικάλων που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

​Ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ, μπασκετμπολίστας των Τρικάλων, ο οποίος παρασύρθηκε χθες από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Αθήνα, ενώ ήταν πεζός, χειρουργήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας, στην κνήμη και την περόνη. Ωστόσο, θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Τρίκαλα:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Νοσοκομείο Metropolitan της Αθήνας η χειρουργική επέμβαση στον αθλητή μας Jeremy Granger ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο και υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης και κάταγμα περόνης.

Την επέμβαση έκανε με επιτυχία ο διακεκριμένος συντοπίτης μας Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Metropolitan κ. Στέργιος Καρακίτσιος. Ο κ. Καρακίτσιος εξέφρασε την ικανοποίηση του μετά την τρίωρη χειρουργική επέμβαση και εκτίμησε πως ο χρόνος αποθεραπείας του JeremyGranger θα είναι περίπου τέσσερεις μήνες. Θα παραμείνει δε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν επιπλοκές και λοιμώξεις.

Στο πλευρό του αθλητή είναι ο team manager Χρήστος Τσέκος και ο Απόστολος Μπραχάλας. Οι συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ αναμένεται να τον επισκεφτούν το Σάββατο, παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το ΔΣ των Τρικάλων BC Aries ευχαριστεί τον κ. Στέργιο Καρακίτσιο για την ιδιαίτερη φροντίδα που επέδειξε καθώς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Metropolitan».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top