Τη νομική οδό... η υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ! -Διαφορά 38 εκατ. ευρώ!

Την καταγγελία έκανε μέλος του συλλόγου

Τη νομική οδό... η υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ! -Διαφορά 38 εκατ. ευρώ!

​Σάλος με το ποσό της μεταγραφής του Νεϊμάρ έχει δημιουργηθεί , αφού υπάρχει μια διαφορά 38 εκατ. ευρώ μεταξύ του ποσού που πλήρωσε η Μπαρτσελόνα και του ποσού που επίσημα ανακοινώθηκε για την απόκτηση του από την Σάντος.

Σύμφωνα με την El Mundo ο Βραζιλιάνος άσος φαίνεται μέσα από επίσημα έγγραφα να έχει υπογράψει συμβόλαιο 95 εκατ. ευρώ και όχι 57 εκατ. ευρώ!

Μέσα στη συμφωνία ήταν να δοθούν στην οικογένεια του παίκτη επιπλέον χρήματα, από τα 57,1 εκατ. ευρώ που θα στοίχιζε συνολικά η μεταγραφή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Έπειτα από καταγγελία μέλους του συλλόγου, Τζόρντι Κάσε, η υπόθεση της μεταγραφής εξετάζεται από τη δικαιοσύνη, με τον δικαστή Πάμπλο Ρουζ να έχει ήδη στα χέρια του επτά ξεχωριστά έγγραφα, που αφορούν σε «μυστικές πληρωμές» με τις υπογραφές του Νεϊμάρ και των «μπλαουγκράνα».

Η διοίκηση της Μπάρτσα αρνείται οποιαδήποτε παράβαση, ωστόσο η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της νομικής οδού, αφού εγείρονται ερωτήματα σχετικά με τον τελικό προορισμό των χρημάτων αλλά και για τις «κρυφές» αμοιβές.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top