Ζητούμενο πλέον η σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό

Την Κυριακή με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο

Ζητούμενο πλέον η σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό

​Αφήνοντας πολύ γρήγορα πίσω του την ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στο Λεβαδειακό και επικράτησε 4-0 πλησιάζοντας στην τριάδα μετά τις απώλειες ΠΑΟΚ και Ατρομήτου. Οι «πράσινοι» είχαν καλή ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης, ενώ έφτασαν σε αρκετές ευκαιρίες και πέτυχαν όμορφα γκολ ξεπερνώντας το σοκ του κυριακάτικου ματς.

Στα κέρδη του «τριφυλλιού» είναι το γεγονός ότι στο χθεσινό ματς παρατάχθηκε με ενδεκάδα που είχε μέσο όρο ηλικίας 24-18 χρόνια και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με σύνθεση που είχε μέσο όρο τα 23,6 χρόνια.

Ο 34χρονος Κοτσόλης, ο 31χρονος Μέντες και ο 29χρονος Νάνο ανέβασαν τον αριθμό, αφού από τους υπόλοιπους μεγαλύτερος ήταν ο… 25χρονος Ζέκα. Επιπλέον μετά τα γκολ που πέτυχαν Λαγός και Δώνης, οι «πράσινοι» έφτασαν τους έντεκα διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα επιδεικνύοντας πλουραλισμό. Είχαν προηγηθεί οι Μπεργκ (8), Κλωναρίδης (3), Φιγκερόα (3), Καρέλης (2), Αμπεΐντ (2), Πράνιτς (2), Κουτρουμπής (1), Ατζαγκούν (1) και Νάνο (1).
Ζητούμενο πλέον για τον Γιάννη Αναστασίου είναι η σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μία ή δύο καλές παρουσίες της ομάδας να δίνουν τη θέση τους σε απογοητευτικές εμφανίσεις και στόχος είναι να υπάρχει μεγαλύτερη συνέπεια σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, προκειμένου να γίνει ένα μεγάλο σερί νικών και να μειωθεί κι άλλο η διαφορά από την τριάδα.

Χωρίς δύο τιμωρημένους

Ο Τάσος Λαγός λόγω της αποβολής του στο χθεσινό ματς και ο Γιώργος Κουτρουμπής που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς θα λείψουν από τον Παναθηναϊκό στο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο (19:30). Φυσικά θα λείψουν και πάλι ο τραυματίας Μάρκους Μπεργκ και ο ανέτοιμος Εμίρ Μπαϊράμι.
Εξελίξεις από το νέο έτος

Στις αρχές του 2014 αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Κινέζου «συμπαίκτη» του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ τις ημέρες των εορτών θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top