Κορυφαίος αστέρας του μπάσκετ σκουπίζει τον ποπό του όχι με χαρτί υγείας αλλά με... 100δόλαρα!

Προκλητική φωτογραφία στο Instagram

​Σοκαρισμένοι είναι οι Αμερικάνοι με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο πρώην άσος του NBA Τζίλμπερτ Αρίνας, στη οποία δείχνει ότι αντί για χαρτί υγείας χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό του ποπού του …… χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων!!!

Αν και πέρυσι ο τρεις φορές All-Star δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι στο NBA , ωστόσο παραμένει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος χάρη στο εξαετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς που θα του αποφέρει συνολικά 111 εκατ. δολάρια!!!!



Τη σεζόν 2012/2013 εισέπραξε 20.807.922 δολάρια χωρίς να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά στην Κίνα με τους Σανγκάι Σαρκς.

«Δεν χρειάζομαι τα χρήματα του NBA. Εχω αρκετά», δήλωσε πρόσφατα ο 31χρονος μπασκετμπολίστας, προκαλώντας ακόμη περισσότερο με το σχόλιο που ανήρτησε δίπλα στην φωτογραφία «Τα χρήματα δεν αλλάζουν τον άνθρωπο…. η έλλειψη χρημάτων τον αλλάζει… ποτέ δεν θα δεις έναν πλούσιο να ληστεύει μία τράπεζα… ενώ εσείς μισείτε τη ζωή μου εγώ σκουπίζω τον κ… μου με αυτά τα χρήματα».