Κορυφαίος αστέρας του μπάσκετ σκουπίζει τον ποπό του όχι με χαρτί υγείας αλλά με... 100δόλαρα!

Προκλητική φωτογραφία στο Instagram

Κορυφαίος αστέρας  του μπάσκετ σκουπίζει τον ποπό του όχι με χαρτί υγείας αλλά με... 100δόλαρα!

​Σοκαρισμένοι είναι οι Αμερικάνοι με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο πρώην άσος του NBA Τζίλμπερτ Αρίνας, στη οποία δείχνει ότι αντί για χαρτί υγείας χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό του ποπού του …… χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων!!!

basket.jpg

Αν και πέρυσι ο τρεις φορές All-Star δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι στο NBA , ωστόσο παραμένει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος χάρη στο εξαετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς που θα του αποφέρει συνολικά 111 εκατ. δολάρια!!!!

2c0590ed239b08ccf268d1fd73ccb85d_1.jpg

Τη σεζόν 2012/2013 εισέπραξε 20.807.922 δολάρια χωρίς να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά στην Κίνα με τους Σανγκάι Σαρκς.

«Δεν χρειάζομαι τα χρήματα του NBA. Εχω αρκετά», δήλωσε πρόσφατα ο 31χρονος μπασκετμπολίστας, προκαλώντας ακόμη περισσότερο με το σχόλιο που ανήρτησε δίπλα στην φωτογραφία «Τα χρήματα δεν αλλάζουν τον άνθρωπο…. η έλλειψη χρημάτων τον αλλάζει… ποτέ δεν θα δεις έναν πλούσιο να ληστεύει μία τράπεζα… ενώ εσείς μισείτε τη ζωή μου εγώ σκουπίζω τον κ… μου με αυτά τα χρήματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top