Η Άννα Κουρνίκοβα χώρισε τον Ενρίκε Ιγκλέσιας μετά από 12 χρόνια σχέσης

Βαρέθηκε να τον περιμένει πότε θα αποφάσιζε να την παντρευτεί!

Η Άννα Κουρνίκοβα χώρισε τον Ενρίκε Ιγκλέσιας μετά από 12 χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν σ’��να από τα πιο ταιριαστά επώνυμα ζευγάρια, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα.

Η τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα φέρεται να χώρισε τον επί 12 χρόνια σύντροφο της και τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας, αφού εκείνος δεν έπαιρνε την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Είναι μαζί τόσο καιρό που αισθάνεται ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Είναι έτοιμη να προχωρήσει», δήλωσε φίλος της, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης λέγοντας: «Το θέμα έχει ξαναπροκύψει και τα κατάφεραν να εξομαλύνουν την κατάσταση και να τα ξαναβρούν. Ο χρόνος θα δείξει».

Οι μάνατζερ και των δύο, πάντως, αποφεύγουν να απαντήσουν στους δημοσιογράφους.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από τρία χρόνια, αρραβώνας που είχε επισφραγιστεί με ένα μονόπετρο αξίας 3.500.000 ευρώ.

Συν τοις άλλοις ο Ιγκλέσιας πούλησε το σπίτι του στην κοινότητα Μπέι Πόιντ της Φλόριντα, όπου το ζευγάρι είχε μοιραστεί πολλές στιγμές, ενώ το έχει ρίξει στη δουλειά.

Πρόσφατα, έκανε τα γυρίσματα για το νέο του βιντεοκλιπ με τίτλο «Heart attack» στους δρόμους του Λος Άντζελες. Το σενάριο είχε ζευγάρια που καβγαδίζουν, ανθρώπους που τρέχουν και τον τραγουδιστή να περπατά λυπημένος ανάμεσα τους.

Το «Heart attack» μιλά για αυτό που ζουν πολλά ζευγάρια, δηλαδή που χωρίζουν και τα βρίσκουν ξανά.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε αυτό. Το κάνουμε και οι άντρες και οι γυναίκες. Έχει συμβεί σε όλους μας και είναι ένα στόρι με το οποίο μπορούμε όλοι να ταυτιστούμε. Νομίζεις ότι έχει πάρει το μάθημά του, κι όμως συμβαίνει ξανά και ξανά» είχε δήλωσε ο ίδιος για το τραγούδι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top