Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε η οδηγός της Formula 1, Μαρία ντε Βιγιότα

Πέρυσι έχασε το δεξί της μάτι σε σοβαρό ατύχημα

Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε η οδηγός της Formula 1, Μαρία ντε Βιγιότα

​Η 33χρονη Ισπανίδα οδηγός της Formula 1, Μαρία ντε Βιγιότα και κόρη του επίσης οδηγού της Formula 1, Εμίλιο ντε Βιγιότα, βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Σεβίλλης.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν φυσικά αίτια θανάτου. Η Ντε Βιγιότα βρισκόταν εκεί για να παρουσιάσει τη Δευτέρα την αυτοβιογραφία της. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο τίτλος που είχε δώσει στο βιβλίο της ήταν "Life is a gift", δηλαδή "Η ζωή είναι ένα δώρο".

Manos-mariaDeVigiota_519610815.jpg
«Η Μαρία μας άφησε. Πήγε στον παράδεισο, όπως όλοι οι άγγελοι. Ευχαριστούμε τον Θεό για τον επιπλέον 1,5 χρόνο που την άφησε μαζί μας», αναφέρει σε ανακοίνωση η οικογένειά της.

Η Ντε Βιγιότα πέρυσι έχασε το δεξί μάτι της μετά από σοβαρό ατύχημα με μονοθέσιο της Marussia, όταν συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό στο τέλος της διαδρομής που μόλις είχε επιστρέψει στον χώρο του σέρβις.

i-sygklonistiki-synentefxi-tis-nte-vigiota-meta-to-atyxima-1-315x236.jpg
Άρχισε την καριέρα της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το 2001, λαμβάνοντας μέρος στο ισπανικό F3 και μεταξύ άλλων συμμετείχε στο World Touring Car Championship και στην Superleague Formula.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top