Τζιμπούρ: Έφυγα γεμάτος από τον Ολυμπιακό, θα είναι πάντα στην καρδιά μου

«Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»- Οι πρώτες εντυπώσεις του από την Τουρκία

Ικανοποιημένος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Ραφίκ Τζιμπούρ στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του σε τουρκική ομάδα.

«Έφυγα από τον Ολυμπιακό και αισθάνομαι γεμάτος και ικανοποιημένος. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Champions League και να κερδίσω τίτλους» αναφέρει στον «Πρωταθλητή» ο Αλγερινός άσος.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, του λείπει ήδη πολύ η Ελλάδα, την οποία χαρακτηρίζει δεύτερη πατρίδα του: «Είναι λογικό, είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Πώς είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Πέρασα τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Έχω φίλους, αδερφούς στην Ελλάδα».

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα, την τουρκική Σιβασπορ; Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος: «Ο Ρομπέρτο Κάρλος με πιστεύει πολύ. Με εκτιμάει σαν ποδοσφαιριστή και τον εκτιμώ και εγώ. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο όταν έπαιζε, όπως ξέρουμε όλοι μας. Έχει ωραία... τρέλα για το ποδόσφαιρο. Το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, το ζει. Και ο κόσμος εδώ είναι πολύ παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Όπως στην Ελλάδα και ίσως ακόμα περισσότερο».