Ετοιμάζονται στη Μαδρίτη για την ακριβότερη μεταγραφή της χρονιάς…του Γκάρεθ Μπέιλ

Θα παίρνει περίπου 750.000 ευρώ το μήνα!

Ετοιμάζονται στη Μαδρίτη για την ακριβότερη μεταγραφή της χρονιάς…του Γκάρεθ Μπέιλ

​Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών αφού ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται έστω και για διακοπές ήδη σε ισπανικό έδαφος. Στη Mαδρίτη πάντως ετοιμάζονται για την παρουσίαση του που θα γίνει μέχρι την Τέταρτη και ήδη πωλούνται φανέλες με το όνομα του από την μπουτίκ του συλλόγου.

Απομένει τώρα μόνο η τυπική ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Μπέιλ κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Μπαρμπέγια και στη Μαδρίτη ετοιμάζουν ήδη την παρουσίαση του φτιάχνοντας τη σχετική εξέδρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ενώ ήδη η μπουτίκ της βασίλισσας πουλάει φανέλες του Μπέιλ με το 11.

Όλα αυτά λοιπόν δείχνουν ότι η μεταγραφή που τελικά θα κοστίσει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ προς την Τότεναμ και άλλα 120 μαζί με την εφορία για τον Μπέιλ τα επόμενα 6 χρόνια είναι τελειωμένη.

Ήδη μάλιστα γίνονται και οι συγκρίσεις για το πως θα είναι η παρ��υσίαση σε σχέση με αυτές που προηγήθηκαν από την Ρεάλ στις μεταγραφές που προκάλεσαν πάταγο τα προηγούμενα χρόνια όπως του Ρονάλντο, του Κακά αλλά και του Φίγκο παλιότερα.

Ο Μπέιλ πάντως μπορεί να απολαμβάνει τον μεσογειακό ήλιο στην Μπαρμπέγια και να ασχολείται με το που θα επενδύσει τα περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που θα παίρνει καθαρά.

Δηλαδή περίπου 750.000 ευρώ τον μήνα ή ακόμη καλύτερα 25.000 ευρώ μεροκάματο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top