Μάικ Τάισον: «Είμαι στα πρόθυρα του θανάτου, επειδή είμαι ένας εξαρτημένος αλκοολικός»

Σοκάρει με τις δηλώσεις του γι'άλλη μια φορά ο θρύλος της πυγμαχίας

Μάικ Τάισον: «Είμαι στα πρόθυρα του θανάτου, επειδή είμαι ένας εξαρτημένος αλκοολικός»

Συγκλονιστικές δηλώσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έκανε ο Μάικ Τάισον. Ένας εκ των κορυφαίων πυγμάχων όλων των εποχών, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου λόγω της εξάρτησής του από τις ουσίες και το αλκοόλ.

«Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου. Θέλω να ζήσω διαφορετικά τώρα. Θέλω να ζήσω νηφάλιος. Δεν θέλω να πεθάνω. Είμαι στα πρόθυρα του θανάτου, επειδή είμαι ένας εξαρτημένος αλκοολικός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μάικ Τάισον παραδέχθηκε δημοσίως «Μισώ τον εαυτό μου.Εχω προσπαθήσει να αυτοκτονήσω».

Ο ίδιος ζητά συγχώρεση για ότι έχει κάνει λέγοντας: «Είμαι κακό παιδί μερικές φορές. Έκανα πολλά κακά πράγματα και θέλω να με συγχωρέσετε».

Όπως είπε ο Τάισον ο θάνατος της κόρης του τον Μάιο του 2009 ήταν ένα γερό χτύπημα για τον ίδιο που τον κράτησε ζωντανό, αφού μέχρι τότε είχε τάσεις αυτοκτονίας. Τώρα όμως σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του.

«Είμαι χωρίς αλκοόλ ή ναρκωτικά για έξι ημέρες.Για μένα αυτό είναι θαύμα.Έλεγα ψέματα σε όλους που πίστευαν πως είμαι νηφάλιος, αλλά δεν είμαι. Είναι η έκτη μου μέρα. Δεν θα κάνω χρήση ποτέ ξανά» δήλωσε.

Ο Τάισον στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί τρεις φορές σε κλινική απεξάρτησης. Το 1992 καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για βιασμό αλλά αφέθηκε ελεύθερος στα τρία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top