Ανήλικη «Λολίτα» βγάζει στη φόρα ροζ σκάνδαλο με 5 ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου!

«Με επισκέπτονταν στο σπίτι μου και κάναμε σεξ»

Ανήλικη «Λολίτα» βγάζει στη φόρα ροζ σκάνδαλο με 5 ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου!

Ροζ σκάνδαλο ξεσπά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την αποκάλυψη μιας 16χρονης που δίνει στεγνά 5 ποδοσφαιριστές της Χέρτα και αποκαλύπτει τα ερωτικά παιχνίδια π��υ έκανε μαζί τους!

Όπως λέει η ίδια στη γερμανική εφημερίδα «ΒΖ», όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν είχε πάει στο γήπεδο με τον αδερφό της. Εκείνη τη μέρα, οι παίκτες της Χέρτα υπέγραφαν αυτόγραφα πανηγυρίζοντας την επιστροφή τους στην Μπουντεσλίγκα, αλλά όταν ήρθε η σειρά της 16χρονης αντί για υπογραφή της έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου τους!

«Πίστευα πως μου έκαναν πλάκα και μου έδωσαν λάθος αριθμούς. Όμως τους έστειλα μήνυμα και ήταν οι πραγματικοί», λέει στην εφημερίδα η 16χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια, το «παιχνίδι» συνεχίστηκε και στην πορεία έγινε πιο τολμηρό, με τους παίκτες να φτάνουν στο σημείο να της στέλνουν προκλητικές φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα και να ζητούν κάτι αντίστοιχο από εκείνη, ντοκουμέντα που φανέρωσε η 16χρονη και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της.

Η 16χρονη «Λολίτα» συνέχισε το ερωτικό παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές και όπως παραδέχτηκε οι παίκτες την επισκέπτονταν στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ, ενώ οι γονείς της είχαν ενημερωθεί για τις σκανδαλιές της. Μάλιστα ένας από τους παίκτες έφτασε στο σημείο να της προτείνει, μέσω ενός κοινού φίλου τους, να της δώσει 1.000 ευρώ για στοματικό σεξ.

«Ηταν ευαίσθητος, σχεδόν ντροπαλός. Εξεπλάγην όταν μου είπε πως δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο παρότι ήταν παντρεμένος», είπε για έναν από αυτούς.

Πέρα από τον διασυρμό, πάντως, οι παίκτες δεν κινδυνεύουν από το νόμο, καθώς στη Γερμανία επιτρέπεται το σεξ με 16χρονους, όταν γίνεται με τη συναίνεσή τους.

lolita-1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top