«Τον κούκο… αηδόνι» πληρώνουν οι επισκέπτες στο Μουσείο της Μπαρτσελόνα!

Διπλάσια τιμή από το Λούβρο και 5πλάσια από το Μουσείο της Ακρόπολης!

​Όχι 3, όχι 13 αλλά… 23 ευρώ είναι το αντίτιμο για κάποιον που θέλει να επισκεφθεί το Μουσείο της Μπαρτσελόνα, όταν η τιμή του εισιτηρίου στο Μουσείο του Λούβρου κοστίζει 12 ευρώ και στο Μουσείο της Ακρόπολης μόλις 5 ευρώ!

Μάλιστα, τα έξοδα του επισκέπτη δεν μένουν εκεί, αφού στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακουστικά ξενάγησης, επιπλέον 5 ευρώ. Αν βέβαια, θέλει ο επισκέπτης να φωτογραφηθεί πλάι στα αστέρια του καταλανικού συλλόγου, που είναι εικονική πραγματικότητα, θα πρέπει να καταβάλει άλλα 15 ευρώ! Συνολικά δηλαδή, για μια ολοκληρωμένη ξενάγ��ση …43 ευρώ! Τώρα αν θέλει κάποιος να αγοράσει φανέλες και αναμνηστικά του συλλόγου… δεν συνεχίζουμε το μέτρημα!


Αν και το μουσείο φέρει μεγάλα έσοδα στο σύλλογο και η επίσκεψη του σε αυτό θεωρείται αναγκαία για όσους επισκέπτονται τη Βαρκελώνη…, προφανώς θεωρείται από τους «μπλαουγκράνα» ότι τα αναμνηστικά του Μέσι και ότι φέρει λογότυπο της Μπάρτσα είναι μεγαλύτερης αξίας από τις Καρυάτιδες για παράδειγμα!

Να σημειώσουμε πως η επίσκεψη στο Μουσείο της Μίλαν κοστίζει για τους ενηλίκους 13 ευρώ, ενώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοιχίζει 21,5 ευρώ.