Ξανά στα πράσινα ο Αντώνης Φώτσης

Για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό ο «Batman»

«Επέστρεψα στην οικογένειά μου», δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης, που από σήμερα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τρίτη φορά στην καριέρα του!

Ο 32χρονος φόργουορντ, γνωστός με το παρατσούκλι «Batman», υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την πράσινη ΚΑΕ, όπου, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρώσει μια εντυπωσιακή αθλητική διαδρομή.

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον Αντώνη Φώτση ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του και στον Παναθηναϊκό, όπου όλοι τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε. Το γεγονός της επανένταξής του στον Παναθηναϊκό ήταν, για μένα, μια φυσιολογική συνέπεια με δεδομένο ότι ο Αντώνης είναι ταυτισμένος με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας. Ως εκ τούτου θεωρούμε δεδομένο ότι ο Αντώνης θα πρέπει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Τον υποδεχόμαστε με χαρά και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στην κατάκτηση κι άλλων τίτλων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Από την πλευρά του, ο Φώτσης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αρμάνι Μιλάνο, δεν έκρυψε την χαρά του και πρόσθεσε: «αυτό που θέλω είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Σε όλες τις διοργανώσεις. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη… Γιατί αυτό μετράει στο τέλος και όχι τα λόγια, ο απολογισμός στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και όχι οι δηλώσεις».