Καρέ καρέ τα επεισόδια του τελικού και η κατάκτηση Σ-ΚΟΥΠΑ των πρασίνων!

ΔΕΙΤΕ τι έγινε πριν και μετά την οριστική διακοπή του αγώνα

​Ο τρίτος τελικός της Α1 στο ΣΕΦ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, εξαιτίας των επεισοδίων που προκλήθηκαν από οπαδούς των ερυθρόλευκων, μόλις στο 1.27'', πριν το τέλος.

epeisodia-sef.jpg

Σε μια ακόμη επίδειξη χουλιγκανισμού, οπαδοί έριξαν φωτοβολίδες και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να αποχωρήσουν από το παρκέ. Μάλιστα, ο ΠΑΟ κατήγγειλε τον τραυματισμό του Βασίλη Ξανθόπουλου και των μελών της αποστολής τους Κ��νίδη και Μαντζουρίδη.

epeisodia-sef-2.jpg

epeisodia-sef-3.jpg

epeisodia-sef-4.jpg
epeisodia-sef5.jpg
Οι διαιτητές έκαναν προσωρινή διακοπή του αγώνα και απαίτησαν την εκκένωση του γηπέδου, αλλά η επιμονή μερικών φιλάθλων, που αρνούνταν να αποχωρήσουν, οδήγησε στην οριστική διακοπή του αγώνα, δίνοντας στον Παναθηναϊκό την τρίτη κατά σειρά νίκη του, με σκορ 76-72 έναντι του Ολυμπιακού και καθιστώντας τον για 33η φορά στην Ιστορία τους, Πρωταθλητή Ελλάδας.
epeisodia-sef-6.jpg
epeisodia-sef-1.jpg
Οι δύο "αιώνιοι" αντίπαλοι όμως, εκτός παρκέ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Ως επαγγελματίες αθλητές γνωρίζουν και εφαρμόζουν την αξία της ευγενούς άμιλλας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία των Μπαρτζώκα, Τόμιτς, Λο και Χάινς που δεν δίστασαν να βρεθούν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να συγχαρούν τους αντιπάλους τους.
1000919.jpg
O αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης, εκνευρισμένος από την κακή εξέλιξη του τελικού και των επεισοδίων φέρεται να είπε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια "Γαμώ τον αθλητισμό μου!"
678012.jpg
Η Σ-ΚΟΥΠΑ του Παναθηναϊκού, όπως μετονομάστηκε η Κούπα συνοδευόμενη από τα τρία σερί, γιορτάστηκε με σκούπες έξω από το Caravel.
afixi_sto_karavel_7.jpg
7150_548092201898491_1848706843_n.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top