Σάντος: «εγώ θέλω να πάω Μουντιάλ. Όποιος δεν μπορεί, να το πει»

Τι είπε για το αυριανό ντέρμπι της Εθνικής με την Λιθουανία

Σάντος: «εγώ θέλω να πάω Μουντιάλ. Όποιος δεν μπορεί, να το πει»

Νίκη και μόνο νίκη ζήτησε ο Φερνάντο ��άντος για το αυριανό ματς της Εθνικής μας κόντρα στη Λιθουανία, προκειμένου η γαλανόλευκη αγαπημένη να αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Πιστεύω πως όλοι το θέλουμε, άρα για 90 λεπτά πρέπει να τα δώσουμε όλα. Το ξαναλέω αυτή τη φορά, αν κάποιος ποδοσφαιριστής για τον Α ή τον Β λόγο νιώθει κούραση ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να το πει στον προπονητή για να κάνει κι αυτός σωστά τα πλάνα του. Εγώ θέλω να είμαι στη Βραζιλία», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του ομοσπονδιακού μας τεχνικού προς τους παίκτες.

Μάλιστα, ο προπονητής της Εθνικής πήγε ένα βήμα παρακάτω και πρόσθεσε: «αν μου το πει κάποιος ότι είναι κουρασμένος, προφανώς δεν θα παίξει. Σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στις επόμενες κλήσεις. Θα είναι… λιποτάκτης αν δεν το πει και φανεί στο γήπεδο. Θα είναι πιο τίμιο να το πει εξαρχής, είναι πιο σωστό για εμένα να γίνει έτσι. Ήταν το πρώτο πράγμα που τους είπα την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε. Είπα πως ακόμα δεν έχουμε διακοπές, έχουμε μπροστά μας αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Τονίζοντας πως η γαλανόλευκη αγαπημένη πρέπει να πάρει πέντε νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να είναι παρούσα στο Μουντιάλ, ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως έχει αποφασίσει κατά 95% για το ποιους θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, δεν αποκάλυψε την 11άδα.

«Θα παίξουμε 4-3-3 όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν που είμαι στην ομάδα. Το αν θα παίξουμε στο κέντρο σε σχηματισμό “2-1” ή “1-2” δεν το έχω αποφασίσει και θα φανεί αύριο», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το αυριανό παιχνίδι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top