Αποκλειστικό: Β. Παπαχρήστου: Έκανε tattoo την απάντηση της σε όσους την κρίνουν!!!

Τι λέει για τον Η. Κασιδιάρη και το... χαστούκι στην Κανέλλη

Αποκλειστικό: Β. Παπαχρήστου: Έκανε tattoo την απάντηση της σε όσους την κρίνουν!!!

Για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του tweet, που χαρακτηρίστηκε ρατσιστικό, η πρωταθλήτρια του μήκους Βούλα Παπαχρήστου μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα και υποστήριξε

«Το έκανα για πλάκα, αλλά δεν μετανιώνω»!

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό», είχε γράψει η 24χρονη αθλήτρια προκαλώντας σάλο.

Σήμερα δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για αυτό και μάλιστα έχει χαράξει στο σώμα της ένα μήνυμα προς όλους όσους την έκριναν: «Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσης», δηλαδή μην καταδικάσεις κάποιον αν πρώτα δεν ακούσεις τι έχει να σου πει.

«Δεν είπα καν την ρατσιστική λέξη «μαύρος». Ήταν ένα tweet που το είχαν και άλλοι», υποστηρίζει και παραδέχεται «Έκλαψα όταν έμεινα μόνη μου».

Επίσης, προσθέτει πώς δεν είναι «σκληρή» όπως την έχουν όλοι στο μυαλό τους, αλλά όπως χαρακτηριστικά λέει: «Είμαι ένα παιδί»!

Όσον αφορά την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και τις φωτογραφίες, που τους δείχνουν μαζί λέει: «Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες, αλλά γράφτηκαν και πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν».

Προσθέτει πώς ο κ. Κασιδιάρης «εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη στην Βουλή», ενώ όσον αφορά το περιβόητο χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη λέει: «Θυμάμαι ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος… Αν εγώ ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε, αλλά νομίζω πώς αν ήμουν προκλητική θα ήμουν έτοιμη και για την απάντηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top