Δεύτερη γυναίκα στη ζωή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Ποιά είναι η κούκλα που έχει ξετρελάνει τον συνιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Την... δεύτερη γυναίκα της ζωής του περιμένει ο συνιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, καθώς η σύζυγός του περιμένει το πρώτο τους παιδί, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr!

Η Ελευθερία Κούκου, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια γάμου, θα φέρει στον κόσμο την κορούλα τους μέσα στο Καλοκαίρι, ενώ οι προετοιμασίες για τον ερχομό της «πριγκίπισσας» γίνονται με διακριτικότητα, καθώς η οικογένεια θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Οι καλά γνωρίζοντες λένε πως ο πρώτος που έμαθε για τον ερχομό του πελαργού ήταν ο πατέρας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Κωνσταντίνος, που έχει ήδη μία εγγονούλα 3 ετών, από τον γιό του Γιώργο και την Ιωάννα Στάχτου.

Ο μέλλων μπαμπάς είναι ξετρελαμένος, με την διάθεσή του στα ύψη, όχι μόνο λόγω της κατάκτησης της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων, δεν σταματά τα αστεία με τους παίκτες, ενώ έχει επιτρέψει ακόμα και σε ανθρώπους που δεν τον γνώριζαν να καλά, να ανακαλύψουν το χιούμορ που διαθέτει.

Ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και η βολεϊμπολίστρια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στις 2 Σεπτεμβρίου του 2010, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με τα πάντα να θυμίζουν... Ολυμπιακό, αφού η ανθοδέσμη, η γραβάτα του γαμπρού και ο στολισμός της εκκλησίας ήταν ερυθρόλευκα!