Νίκος Γκάλης: Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών

Διαβάστε τι λέει για την οικονομική κρίση και την πολιτική

Σε μια σπάνια συνέντευξή του ο Νίκος Γκάλης μιλάει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και ξεκαθαρίζει ότι παρόλο που έχει δεχθεί πολλές προτάσεις δεν πρ��κειται να ασχοληθεί με την πολιτική.


«Σίγουρα ευθύνονται κάποιοι. Προφανώς και φταίνε όσοι δεν κατάλαβαν που πηγαίνει η οικονομία της χώρας ή δεν πήραν το μήνυμα των καιρών. Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών» υποστηρίζει αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας παρόλο που δέχεται μεγάλη ανταπόκριση και αγάπη από τον κόσμο ποτέ δεν έχει διεκδικήσει μια παρουσία στην πολιτική σκηνή της χώρας, όπως έκαναν κάποιοι συναθλητές του ή άνθρωποι του αθλητισμού.

«Στο παρελθόν μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, αλλά είναι γνωστό ότι δεν μου ταιριάζει τέτοιος ρόλος - έτσι πιστεύω, τουλάχιστον. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει στη χώρα απ' το πόστο που μπορεί. Εμένα το αντικείμενό μου ήταν το μπάσκετ. Έχω την άποψη μου για την πολιτική, αλλά δεν θα ήθελα να γίνω επαγγελματίας σε κάτι που δεν μου ταιριάζει. Οποιος πληρώνεται για κάτι είναι επαγγελματίας, δεν είναι;» είπε ο Νίκος Γκάλης.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top