Πασίγνωστος μπασκετμπολ��στας σέρνει στα δικαστήρια την ίδια του τη μάνα!

Για ποιο λόγο κατέθεσε μήνυση εναντίον της;

Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας σέρνει στα δικαστήρια την ίδια του τη μάνα!

​«Επίθεση» στην ίδια του τη μάνα έκανε ο σούπερ σταρ των Λέικερς Κόμπι Μπράιαντ! Ο γνωστός μπασκετμπολίστας έγινε έξαλλος όταν είδε τη μητέρα του να βγάζει στο σφυρί προσωπικά του αντικείμενα και κατέθεσε μήνυση εναντίον της, ζητώντας περίπου 900 πράγματα πίσω!!!

bryan-2.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του Κόμπι Μπράιαντ, Πάμελα αποφάσισε να... επενδύσει χρησιμοποιώντας τα εκατοντάδες αναμνηστικά που είχε συγκεντρώσει ο γιος της από την παιδική και εφηβική ηλικία του, προκειμένου να αγοράσει ένα καινούριο σπίτι στη Νεβάδα. Σε αντίθεση όμως με τις φιλοδοξίες της Πάμελα, ο γιος της είχε άλλα σχέδια για όλα τα ενθύμια του! Έτσι όταν ο μπασκετμπολίστας έμαθε πως τα αντικείμενα βγαίνουν σε δημοπρασία, έβαλε μπροστά το δικηγόρο του, ο οποίος θα προσπαθήσει να τα πάρει πίσω.

«Ο Κόμπι Μπράιαντ είπε στην Πάμελα Μπράιαντ ότι τα αντικείμενα ανήκαν σε αυτή και ότι δεν ενδιαφερόταν για αυτά» υποστήριξε ο δικηγόρος της μητέρας του Κόμπι, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση της Πάμελα! Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος του μπασκετμπολίστα υποστήριξε πως «η προσωπική περιουσία του κύριου Kobe Bryant κατέληξε στην κατοχή ενός ατόμου που δεν του ανήκει τίποτα νόμιμα. Θα λύσουμε αυτό το θέμα μέσω του νομικού συστήματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top