Ένα χρόνο εκτός αγώνων η βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ Γεωργία Τζανακάκη

Καμία ποινή δεν επιβλήθηκε στην ΑΕΚ

Προσωρινή απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε είδους αθλητικές συναντήσεις και διοργανώσεις όλων των αθλημάτων, αλλά και στέρηση κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων των αθλητικών ομοσπονδιών είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στην κεντρική βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ, Γεωργία Τζανακάκη, έπειτα από έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο βρέθηκε θετική.
Όσον αφορά στην ΑΕΚ, δεν επιβλήθηκε κάποια ποινή, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις τιμωρούνται οι αθλητές και όχι οι σύλλογοι.
Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής:
«Η αθλητικός δικαστής αποφάσισε:
1. Tην επιβολή των ποινών της προσωρινής απαγόρευσης συμμετοχής σε κάθε είδους αθλητικές συναντήσεις και διοργανώσεις όλων των αθλημάτων και της στέρησης κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων των αθλητικών ομοσπονδιών για περίοδο ενός (1) έτους και της έγγραφης επίπληξης, στην αθλήτρια του σωματείου ΑΕΚ, ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, στην οποία είχε προκύψει θετικό αποτέλεσμα μετά από έλεγχο ντόπινγκ στον αγώνα της 4/4/2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΕΚ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (play off).
2. Αθώωσε το σωματείο ΑΕΚ».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top