Χαχαμίδης: Η Βούλα Παπαχρήστου είναι παρελθόν

Τα προσωπικά του τον επηρέασαν πολύ ψυχολογικά

Για την καινούργια σελίδα που γύρισε στην ζωή του μας μίλησε ο Λευτέρης Χαχαμίδης ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα που έχει να δώσει την 1η Ιουνίου στο battle 5 στο Κλειστό Γλυφάδας.

Όπως είπε έχει σβήσει το παρελθόν και όλα όσα τον κρατούσαν πίσω..

«Πρέπει να προχωρήσω στη ζωή μου. Κάποια στιγμή θα συνεχίσω στην προσωπική μου ζωή αλλά τώρα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλύτερα λοιπόν μόνος και μαχητής όπως λέει ο ίδιος .

Πάντως όπως μας εξομολογήθηκε τα προσωπικά του έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στις ήττες που είχε καθώς είχε επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά. «Το Α και το Ω μετά την προετοιμασία είναι η ψυχολογία.
Προσπαθούσα τις τελευταίες μέρες μέχρι και πριν τον αγώνα να ανέβω ψυχολογικά μόνος μου και όμως δεν ήταν καθόλου εύκολο» τόνισε.

Εντωμεταξύ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Πομάσκι μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΙΟΝΙΟΝ FM ξεκαθάρισε ότι η Βούλα Παπαχρήστου αποτελεί πλέον παρελθόν τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Πομάσκι η Βούλα Παπαχρήστου παραμένει ένα πολύ δυνατό χαρτί για τον Ελληνικό στίβο, ένα ταλέντο που όμως μπέρδεψε τους ρόλους.