Οριστικός υποβιβασμός της ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ

Συγκινητική η τελευταία ομιλία του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ

Οριστικός υποβιβασμός της ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ
Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και η αφαίρεση των τριών βαθμών της από το πρωτάθλημα αλλά και ο μηδενισμός της στο ματς με τον Πανθρακικό παρέμειναν, οπότε οριστικά οδεύει στην Football League.
Η ανακοίνωση:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ.129/19-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.123/21-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΙΔΗ."
Φορτισμένο ήταν το κλίμα στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να συμβουλεύει κυρίως τους μικρούς της ομάδας για το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα. Αυτή ήταν και η τελευταία ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης για τη φετινή σεζόν, η οποία έγινε κάτω από ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και πόσοι θα ακολουθήσουν την ΑΕΚ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
«Είναι μια κρίσιμη στιγμή για εσάς και την καριέρα σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην σταματήσετε να δουλεύετε. Πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ότι και πριν και εντός και εκτός γηπέδου. Να βελτιώνεστε καθημερινά και ως παίκτες και ως άνθρωποι. Πρέπει κάθε μέρα να μαθαίνετε από τα λάθη σας, μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι», είπε μεταξύ άλλων στους κιτρινόμαυρους ο Δέλλας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top