Έλληνες αθλητές του μαραθωνίου της Βοστόνης: Είναι απίστευτο, έγινε δίπλα μας η έκρηξη!

Ανδριόπουλος : Έχω πάθει σοκ, ο μικρός μου γιος με περίμενε στο σημείο της έκρηξης!

Έλληνες αθλητές του μαραθωνίου της Βοστόνης: Είναι απίστευτο, έγινε δίπλα μας η έκρηξη!

Σώοι και αβλαβείς είναι οι Έλληνες αθλητές και ο Κύπριος συνάδελφός τους που συμμετείχαν στον μαραθώνιο της Βοστόνης.

Ωστόσο, όλοι τους είναι σοκαρισμένοι και αισθάνονται απίστευτα τυχεροί καθώς βρέθηκαν μια ανάσα από το σημείο ελάχιστα λεπτά πριν από την έκρηξη.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Εγώ προσωπικά πέρασα 9 λεπτά πριν από την έκρηξη στη γραμμή του τερματισμού. Αυτό που με σόκαρε πραγματικά, όμως, ήταν ότι ο μικρός γιος μου που μας περίμενε εκεί ήταν ακριβώς στο σημείο της έκρηξης» δηλώνει στο STAR o μαραθωνοδρόμος Δημήτρης Ανδριόπουλος ο οποίος έζησε τις τραγικές στιγμές από κοντά.

«Είχα περάσει τον τερματισμό και τα μετάλλια και ήμουν περίπου 200 μετρά μετά τη γραμμή του τερματισμού, σε έναν χώρο που περιμένουν οι αθλητές κλπ. Περίμενα τους υπόλοιπους και εκεί που σκεφτόμουν να πάω στη γραμμή του τερματισμού να τους υποδεχθώ, έγιναν οι εκρήξεις» τονίζει, εξάλλου, συγκλονισμένη στο STAR η Αλεξάνδρα Χριστοδουλοπούλου.

Για «δολοφονικό χτύπημα» έκανε, από την πλευρά του, λόγο ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος Νίκος Πόλιας μιλώντας στον Arena FM, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή μέρα «θλιβερή μέρα για όλο τον αθλητισμό»: «Ευτυχώς είμαστε όλα τα παιδιά καλά. Ήταν μια θλιβερή μέρα για όλο τον αθλητισμό, εγώ ευτυχώς είχα τερματίσει πριν 15-20 λεπτά και είχα πάει στο ξενοδοχείο να κάνω ένα ντουζ και πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό».

«Επικοινωνήσαμε με όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, βεβαιωθήκαμε ότι όλοι ήταν καλά και έπειτα μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο και παρακολουθούσαμε από την τηλεόραση το τι γινόταν. Είμαστε 11 Έλληνες και 1 Κύπριος με τον συνοδό του» πρόσθεσε ο Έλληνας αθλητής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top