Παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ ο Ντέμης Νικολαΐδης για τις οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ

Αυτοβούλως και με τα απαραίτητα στοιχεία ανά χείρας!

Παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ ο Ντέμης Νικολαΐδης για τις οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ

​Ο Ντέμης Νικολαΐδης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ λόγω των οφειλών της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ελληνικό δημόσιο και της εμπλοκής του ονόματος του.

Μετά και την παραμονή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου, στο κρατητήριο και την εγγύηση που χρειάστηκε να καταβάλει προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ξεκίνησε ένα μπαράζ πληροφοριών σχετικά με τους προέδρους της ΠΑΕ και την ευθύνη που έχουν για τα χρέη της Ένωσης προς το Ελληνικό δημόσιο από τον Μάρτιο του 2011 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2011.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με δική του πρωτοβουλία και με τα απαραίτητα στοιχεία ανά χείρας, αποφάσισε να παρουσιαστεί οικειοθελώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια και καλή την συγκεκριμένη υπόθεση. O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία και αποδείξεις από την δική του θητεία στην προεδρεία της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας την δική του θέση και ουσιαστικά φέρνοντας προ των ευθυνών τους, όλους όσους εμπλέκονται με την προεδρία της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορίες που εμπλέκουν τους πρώην και νυν προέδρους του δικεφάλου, είναι για την μη καταβολή ΦΠΑ και παρακρατούμενων φόρων λόγω των βεβαιωμένων οφειλών ύψους 4,5 εκατ. ευρώ που υπάρχουν προς το Δημόσιο, από τη μη απόδοση ΦΠΑ την περίοδο 3/2011 έως 12/2011.

Στην επίσκεψη στην ΓΑΔΑ, ο Ντέμης συνάντησε και τον εισαγγελέα, στον οποίο και έδωσε όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεση του και στη συνέχεια, όπως ορίζεται από το νόμο ορίστηκε δικάσιμος για πλημμελήματα, καθώς στην παρούσα φάση οι κατηγορίες δεν αφορούν κακουργήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top