Μίχάλης Μουρούτσος: «Η αθλητική οικογένεια έχει πάθει σοκ με ��ον Πιστόριους»!

«Κάποιοι ξεφεύγουν με τη συμπεριφορά τους. Ίσως τυφλώνονται με τη δημοσιότητα»

Μίχάλης Μουρούτσος: «Η αθλητική οικογένεια έχει πάθει σοκ με τον Πιστόριους»!

Πρώτη Δημοσίευση: 28/02/12, 04:40

Στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένος την Τετάρτη ο Μιχάλης Μουρούτσος. Ο Ολυμπιονίκης είπε την άποψή του για την πολύκροτη υπόθεση του Όσκαρ Πιστόριους, η οποία έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

«Όλη η αθλητική οικογένεια και μή έχει πάθει σοκ με αυτό το γεγονός. Δεν περίμενε κανείς ένας τέτοιος άνθρωπος να κάνει μια τέτοια πράξη. Πιστεύω ότι όταν γίνονται τέτοιες πράξεις, οι νόμοι πρέπει να είναι πάρα πολύ αυστηροί, εάν αποδειχτεί ότι όντως αυτός σκότωσε την κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του Κωστόπουλου για τους «αθλητές πρότυπα», ο Μουρούτσος είπε: «Η αθλητική οικογένεια είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Υπάρχουν καλοί υπάρχουν και κακοί. Κάποιοι ξεφεύγουν με τη συμπεριφορά τους. Ίσως τυφλώνονται με τη δημοσιότητα και δημιουργούνται πολλά θέματα μέσα στη ψυχή τους που καμιά φορά ξεφεύγουν εντελώς τα όρια».

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος έβαλε σε ορισμένες δοκιμασίες τον Ολυμπιονίκη, με την συμμετοχή και του ίδιου του δημοσιογράφου. Οι δυο τους έκαναν push ups, πηδηματάκια με σακιά και δοκίμασαν τη δύναμή τους σε ένα τεντωμένο σχοινί! Στο πρώτο σκέλος ο Μουρούτσος έκανε… «πλάκα», καθώς έκανε δύο push ups την ίδια ώρα που ο Κωστόπουλος έκανε ένα. Στα πηδηματάκια με τσουβάλι ήρθαν ισόπαλοι και στο τράβηγμα σχοινιού, ο Κωστόπουλος ήταν σε φόρμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top