Το «προφητικό» ατύχημα του Πιστόριους με όπλο σε ελληνικό εστιατόριο!

Πριν από ένα μήνα είχε εκπυρσοκροτήσει στα χέρια του μπροστά στην άτυχη Ρίβα…

Το «προφητικό» ατύχημα του Πιστόριους με όπλο σε ελληνικό εστιατόριο!

Προφητικό; Παιχνίδι της μοίρας; Ειρωνεία της τύχης; Όπως και να το πει κανείς, προκαλεί απίστευτη έκπληξη το γεγονός πως λίγες μέρες πριν το μοιραίο συμβάν τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου ο Όσκαρ Πιστόριους είχε ρίξει έναν πυροβολισμό μπροστά στην άτυχη πρώην φίλη του Ρίβα Στίινκαμπ μέσα σε εστιατόριο. Άθελα του, τότε, βέβαια…

Τον περασμένο Ιανουάριο, λοιπόν, ο Πιστόριους μαζί με φίλους και την πρώην σύντροφό του Ρίβα εί��αν επισκεφτεί το «Tasha’s», ένα ελληνικό εστιατόριο της Νοτίου Αφρικής, και λίγο έλειψε να μετατραπεί σε μακελάρη όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε.

Σύμφωνα με τον μποξέρ Κέβιν Λερένα, που ήταν επίσης στην παρέα, το όπλο δεν άνηκε στον ίδιο τον Πιστόριους αλλά του το έδωσε κάποιος άλλος φίλος του. Όταν ο διάσημος αθλητής άρχισε να το επεξεργάζεται, το όπλο εκπυρσοκρότησε και προκλήθηκε πανικός.

«Ένιωσα τεράστιο τρόμο επειδή η σφαίρα χτύπησε στο δάπεδο, λίγα εκατοστά μακριά από το πόδι μου» δήλωσε ο Λερέναμ στην εφημερίδα Beeld. Φροντίζει, ωστόσο, να υπογραμμίσει ότι το αυτχές περιστατικό προκλήθηκε επειδή η ασφάλεια του όπλου πιάστηκε στο παντελόνι και απασφάλισε. «Μου ζητούσε συγνώμη μετά για μέρες» συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο διευθυντής του εστιατορίου, Τζέισον Λούπις έσπευσε προς το μέρος της παρέας όταν άκουσε τον δυνατό κρότο αλλά όταν έφθασε εκεί όλα τα μέλη της παρέας αρνήθηκαν ότι ο ήχος είχε προέλθει από αυτούς.

Το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία επειδή, όπως υποστήριξε ο Λούπις, δεν ήταν σίγουρος για το τι είχε συμβεί. Σύμφωνα, πάντως με δημοσιεύματα, οι υπεύθυνοι του «Tasha’s» είχαν πει στους πελάτες του ότι είχε σκάσει μια φιάλη υγραερίου…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top