Ο "Ζορμπάς" έκανε την Νικόλ Κυριακοπούλου να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ!

Έφτασε τα 4,60μ. ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζε συρτάκι!

​Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο στάδιο Donetsk της Ουκρανίας, όπου διεξαγόταν το διεθνές μίτινγκ στίβου, στις 8 Φεβρουαρίου 2013.
Η 27χρονη Νικόλ Κυριακοπούλου κατάφερε να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ των 4.60 μ., σημειώνοντας την 6η καλύτερη επίδοση στον κόσμο, στο άλμα επί κοντώ. Φτερά γι΄ αυτήν τη φοβερή επίδοση της, έδωσε το άκουσμα του «Ζορμπά» που ηχούσε από τα μεγάφωνα του σταδίου, καθώς και το ρυθμικό χειροκρότημα του κόσμου που την εμψύχωνε!
«Έβλεπα τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν και ένιωθα το σώμα μου βαρύ. Ακούγοντας το συρτάκι και τον “Zορμπά” ήταν λες και αφυπν��στηκε το τελευταίο μου κύτταρο» λέει χαρακτηριστικά η αθλήτρια και προσθέτει: «Ένιωσα ότι ο κόσμος ήταν όρθιος και χειροκροτούσε ρυθμικά και είπα: “Mπορείς για σένα και για την Ελλάδα. Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πως βρέθηκα πάνω από τα 4,60 μ.»!
Η πρωταθλήτρια με τις εξαιρετικές επιδόσεις διεθνώς ξεκίνησε με την ενόργανη, αλλά στην πορεία την κέρδισε ο στίβος. Εργάζεται τα πρωινά ως δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Αιγάλεω, ενώ η ίδια παραδέχεται πως ακόμη και στους αγώνες περιποιείται τον εαυτό της και μακιγιάρεται. Φετίχ της;;; Οι γόβες! «Έχω την τέλεια σχέση με το δωδεκάποντο!» δηλώνει.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top