Ο Μουρίνιο επιστρέφει στην Τσέλσι;

Μόνο αυτός μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών

​Η Τσέλσι ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο για την επιστροφή του Πορτογάλου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γίνει και ο Ρομάν Αμπραμόβιτς δείχνει διατεθειμένος να επαναφέρει τον «Special One» στο Λονδίνο. Με την Ρεάλ να έχει μείνει 15 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, όλα δείχνουν πως ο Μουρίνιο θα αποχαιρετήσει την Μαδρίτη το καλοκαίρι.

Παράλληλα και η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Ισπανός δεν θα παραμείνει στον πάγκο και μετά το τέλος της σεζόν. Ο Αμπραμόβιτς να και διστακτικός, ολοένα και τείνει στην επαναφορά του πιο επιτυχημένου προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.

Το «κλειδί» για να γίνει αυτή η επιστροφή είναι το κατά πόσο ο Ρώσος θα επιτρέψει στον Μουρίνιο να έχει αυτός τον έλεγχο στα ζητήματα της ομάδας. Ως γνωστόν ο Αμπραμόβιτς επηρεάζεται σημαντικά από τους διάφορους συμβούλους του. Nα θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος είχε φύγει με άκομψο τρόπο τον Σεπτέμβριο του 2007, εισπράττοντας βέβαια σαν αποζημίωση 20 εκατ. ευρώ.

Παρά ταύτα, ο Ρώσος φαίνεται να κατανοεί πως μόνο ο Πορτογάλος ��ροπονητής θα μπορέσει να επαναφέρει την Τσέλσι στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ γνωρίζει πως θα έχει τεράστια απήχηση στους οπαδούς της ομάδας.