Ομπράντοβιτς για Διαμαντίδη: «Η αγκαλιά μας είναι πιο σημαντική από κάθε τρόπαιο»

Με τα καλύτερα λόγια μιλά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ για τον Έλληνα μπασκετμπολίστα

Ομπράντοβιτς για Διαμαντίδη: «Η αγκαλιά μας είναι πιο σημαντική από κάθε τρόπαιο»
​Για τους χαρακτήρες και την αγωνιστική αξία του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Βασίλη Σπανούλη, μίλησε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη του.
"Ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους πλέον ταπεινούς ανθρώπους που ξέρω μέχρι του σημείου να νιώθει άβολα, όταν πρέπει να μιλήσει για τον εαυτό του στα ΜΜΕ για όλες τις επιτυχίες που είχε. Η αγκαλιά μας μετά τον τελικό κόντρα στη Μακάμπι δεν ήταν σχεδιασμένη, αλλά δεν έγινε τυχαία. Ήταν μια απόδειξη για τον προσωπικό δεσμό που έχουμε και για μένα, κάτι τέτοιο είναι πιο σημαντικό από κάθε τρόπαιο."
O ίδιος συνεχίζει σχετικά με την αφοσίωση του Έλληνα μπασκετμπολίστα: "Ήρθε στον Παναθηναϊκό με εκατοντάδες ελαττώματα, ��λλά με την βοήθεια του συστήματος μας και με ώρες σκληρής δουλειάς, έγινε αυτός που είναι σήμερα. Γι' αυτόν δεν υπάρχει ρεπό, ήταν συνέχεια στο γήπεδο. Ο Σπανούλης έκανε ακριβώς το ίδιο. Ο Διαμαντίδης είναι παίκτης που προσέχει τον εαυτό του, σπάνια ξενυχτά και είναι πραγματικά αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Νομίζω ότι μπορεί να μείνει στο κορυφαίο επίπεδο για πέντε ακόμα χρόνια".
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top