Στα παιδιά της «Ελπίδας» οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού

Δώρα και χαρά μοίρασαν οι παίκτες της ομάδας

Στα παιδιά της «Ελπίδας» οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού

Την ογκολογική μονάδα Παίδων - Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ελπίδα του νοσοκομείου «Αγία Σοφία», επισκέφτηκε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Τεχνικό επιτελείο και παίκτες μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που δίνουν μεγάλο αγώνα για τη ζωή.

«Με συγκινεί πάντα το γεγονός γιατί ο Παναθηναϊκός είναι κοντά μας, σε κάθε ευκαιρία και κάθε χρόνο βρίσκεται κοντά στα παιδιά και ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γι' αυτή τους τη συμμετοχή διότι πραγματικά μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα και ιδιαίτερα στα παιδιά που πιστεύω δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα να ξέρουν ότι τους σκέπτονται όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω τους και ότι τους προσφέρουν την αγάπη τους και την συμπαράσταση τους», είπε η κα. Βαρδινογιάννη, υποδεχόμενη τους μπασκετμπολίστες.

Οι άσοι του Παναθηναϊκού πέρασαν αρκετή ώρα με τους μικρούς θαυμαστές τους, υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν δώρα και χαρά, ενώ κρέμασαν κάρτες στο χριστουγεννιάτικο δένδρο και αποχαιρέτησαν τα παιδιά με τις θερμότερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι τους.

«Ήρθαμε να επισκεφτούμε το νοσοκομείο, που γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, μια πρωτότυπη προσπάθεια που έλειπε από την χώρα μας, που έχει γίνει με ιδιωτική πρωτοβουλία, ήρθαμε να δώσουμε χαρά, ήρθαμε να δώσουμε δώρα, αλλά από την άλλη να πάρουμε ��ιόλας, να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός αγώνας της ζωής», είπε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις των παικτών.

Δείτε στο βίντεο την επίσκεψη της ομάδας στο νοσοκομείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top