T. Mητρόπουλος: Πώς αφόπλισε το Γεωργιανό που του επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του

«Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι η Νένα και έχω χάσει τον ύπνο μου!»

T. Mητρόπουλος: Πώς αφόπλισε το Γεωργιανό που του επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του

​Μια φοβερή περιπέτεια έζησε ο Τάσος Μητρόπουλος, όταν αναγκάστηκε να αφοπλίσει άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Ο Γεωργιανός λαθρομετανάστης είχε κρυφτεί στην είσοδο τη�� πολυκατοικίας όπου ζει με τη σύζυγό του Νένα Χρονοπούλου στον Πειραιά, αφού πρώτα τους χτύπησε το κουδούνι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατέβηκε να ελέγξει τι συμβαίνει κι ούτε που φανταζόταν ποτέ αυτό που συνέβη. Ο αλλοδαπός του επιτέθηκε με το μαχαίρι, ενώ ο Τάσος Μητρόπουλος αμύνθηκε χρησιμοποιώντας τη μυϊκή του δύναμη για να τον αφοπλίσει.

Ο 44 χρονος Γεωργιανός τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο τον Τάσο Μητρόπουλο, αλλά ευτυχώς ο Τάσος Μητρόπουλος κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον εγκλωβίσει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

«Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι η Νένα και έχω χάσει τον ύπνο μου! Η Νένα είναι πιο εξοικειωμένη με την ιδέα του θανάτου.Παρ΄ όλα αυτά ,μετά από ένα τέτοιο γεγονός καταλαβαίνεις ότι εάν βρεθείς στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή ,η ζωή σου κοστίζει ακριβώς όσο μια σφαίρα» δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στη Realnews, υποστηρίζοντας ότι θα έφτανε στα άκρα αν κάποιος πείραζε την οικογένεια του.
Δείτε το ρεπορτάζ…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top