Άμεση η απάντηση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Φειζάλ Αλ Σαούντ

«Οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενος»

Άμεση ήταν η απάντηση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Φειζάλ Αλ Σαούντ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας και τον καλούν να βάλει τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι έχει διαθέσιμα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να αποκτήσει τον έλεγχο του Παναθηναϊκού.
Με κοινή ανακοίνωση τους οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησαν ουσιαστικά στο ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Φειζάλ Αλ Σαούντ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της πράσινης ΠΑΕ και τον καλούν να βάλει τα λεφτά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασισθεί στις 20 Δεκεμβρίου. Έτσι του δίνουν το δικαίωμα να πάρει τις μετοχές που θέλ��ι τοποθετώντας τα χρήματα που λέει ότι έχει έτοιμα στον Παναθηναϊκό.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η εμφάνιση, νομιμοποίηση με συμφωνητικά και διαιώνιση της "πριγκιπιάδας" έχει κάνει κακό στο κύρος και την ιστορία του Παναθηναϊκού. Όμως, επειδή σύμφωνα με τις αρχές μας οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενος, δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία έστω και σε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι ενεργούμε αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του Συλλόγου»
Στη συνέχεια, η ανακοίνωση αναφέρει τον τρόπο που θα πρέπει να μπουν τα λεφτά στον Παναθηναϊκό, υποδεικνύοντας:
«1.Οι εκπρόσωποι του υποψηφίου επενδυτή είναι ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσουν άμεσα τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ όπως επιθυμούν, και
2. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασισθεί στις 20 Δεκεμβρίου θα δίνει τη δυνατότητα στον επενδυτή να τοποθετηθεί με 28 εκατ. Ευρώ, να πάρει το ποσοστό των μετοχών που επιθυμεί, να εκλέξει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της αρεσκείας του και να αναλάβει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».
Και καταλήγει: «Συμπερασματικά μέσα από μια απλή και άμεση διαδικασία ο επενδυτής μπορεί αμέσως μετά την 20η Δεκεμβρίου και το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου να καταθέσει τα χρήματα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Ο μόνος όρος που θέτουμε από τη δική μας πλευρά είναι από σήμερα και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας ο επενδυτής και οι πάσης φύσεως συνεργάτες του να απέχουν από οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια».
Έτσι λοιπόν, θα δοθεί λογικά ένα τέλος θετικό ή αρνητικό στο σίριαλ με το αραβικό ενδιαφέρον, που εδώ και πολλούς μήνες είναι στην επικαιρότητα και απομένει να δούμε αν ο Φεϊζάλ Αλ Σαουντ θα κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top