Μάνα και αδερφός ποδοσφαιριστή πανηγύρισαν... τραυματισμό!

Σύσσωμη στην... κόντρα η οικογένεια

Τα... συγχαρητήριά τους σε οπαδό που τραυμάτισε ποδοσφαιριστή έδωσαν μέσω Facebook η μητέρα και ο αδερφός γνωστού Βρετανού παίκτη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Στο στομάχι φαίνεται ότι κάθεται της μάνας του Ashley Cole, Sue και του αδερφού του, Matty, ο Rio Ferdinand και τα σχόλιά τους επιβεβαιώνουν την κόντρα των δύο παικτών.

Ο Rio τραυματίστηκε από κέρμα που πέταξε οπαδός την ώρα που πανηγύριζε το γκολ του στο Manchester City – Manchester United και, για την ακρίβεια, του σκίστηκε το φρύδι.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Rio χτυπήθηκε στο πρόσωπο σήμερα, όταν προσπαθούσε να φιλήσει το σήμα της ομάδας του!! Ακριβώς στο μάτι!! Μου έφτιαξε τη μέρα», έγραψε ο Matty Cole στο Facebook και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «θα το δείξουν και στο “Match of The Day”. Είναι τόσο αστείο»!

Άμεση ήταν η απάντηση της μάνας, η οποία δήλωσε ότι... έχασε το επίμαχο περιστατικό και συμπλήρωσε: «δώστε μετάλλιο στον οπαδό»!

Όταν τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να επικοινωνούν μαζί τους, πάντως, η κυρα-Sue και ο γιόκας της αρνήθηκαν ότι έκαναν αυτά τα σχόλια...

Δείτε στο βίντεο τον τραυματισμό του Rio Ferdinard που έφερε... πανηγυρισμούς στην οικογένεια Cole