Βραβεία για τον πολυτιμότερο παίκτη και το καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής!

Ασπρόμαυρες οι "φανέλες" των βραβευθέντων!

Σε παίκτη του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 13ης αγωνιστικής της Super League.
Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά», Παναγιώτης Γλύκος, κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ενώ το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς κατέκτησε ο νεαρός επιθετικός των Κρητικών, Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Ο νεαρός πορτιέρο στην αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει το 64,79% των ψήφων των οπαδών. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο στράικερ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος έφτασε το 19,22%, ενώ στην τρίτη τερμάτισε ο Ταξιάρχης Φούντας της ΑΕΚ με 15,99%.
Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του καλύτερου γκολ, η κεφαλιά «ψαράκι» του Αλέξανδρου Περογαμβράκη στο ματς με τον Πανθρακικό αναδείχτηκε πρώτη και καλύτερη με ποσοστό 52,52%. Στη δεύτερη θέση έμεινε το γκλο εκείνο του Δημήτρη Σουνά απέναντι στον Ατρόμητο, αφού συγκέντρωσε 35,69%, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε εκείνο του Λουκά Βύντρα κόντρα στον Πανιώνιο με 11,79%.