Σταμάτησε η καρδιά 29χρονης την ώρα που κοιμόταν –Θρηνεί ο σύζυγος της γνωστός μπασκετμπολίστας

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα

Σταμάτησε η καρδιά 29χρονης την ώρα που κοιμόταν –Θρηνεί ο σύζυγος της γνωστός μπασκετμπολίστας

Ρεπορτάζ: Σοφία Βάγκα

Πρώτη ενημέρωση 13:54

Συγκλονίζει ο θάνατος της 29χρονης σύζυγου του Νίκου Στρναντ, γκαρντ του Ικάρου Καλλιθέας. Σήμερα τα ξημερώματα η 29χρονη Aνίτα έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που κοιμόταν!

Σύμφωνα με όσα είπε αποκλειστικά στο Star.gr ο μάνατζερ της ομάδας, κ. Λατρόβαλης Νίκος, η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε θέματα υγείας, ενώ το τρα��ικό της υπόθεσης είναι ότι ο 4χρονος γιός τους βρήκε τη μητέρα του νεκρή στο κρεβάτι. Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί, μια κόρη 1 έτους.

Η 29χρονη σύζυγος του μπασκετμπολίστα κατοικούσε μόνιμα στη Σλοβενία, μαζί με το δυό της παιδιά, ενώ ο Νίκος Στραντ έμαθε το τραγικό συμβάν τηλεφωνικά στις 8 το πρωί, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του.

Ο Νίκος Στρναντ αναχώρησε στις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης για τη Σλοβενία, όπου θα κηδέψει την αγαπημένη του σύζυγο.

«Είναι μια απίστευτα θλιβερή στιγμή και οτιδήποτε κι αν πούμε είναι λίγο. Είμαστε δίπλα στο Νίκο και θα του συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατό τρόπο» δήλωσε συγκλονισμένος ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ο 29χρονος Σλοβένος μπασκετμπολίστας, που από το Σεπτέμβριο του 2012 αγωνίζεται για τον Ίκαρο Καλλιθέας, θρηνεί για την απώλεια της συζύγου του που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή!

Ο σύλλογος σε ανακοίνωση του σημείωσε: «Ο Νίκο Στρναντ βιώνει μια οικογενειακή τραγωδία, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης η γυναίκα του έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 29 της χρόνια. Η καρδιά της σταμάτησε την ώρα που κοιμόταν και όπως γίνεται αντιληπτό το σοκ ήταν τεράστιο για τον παίκτη του Ικάρου».

* Η φωτογραφία είναι κατά πάσα πιθανότητα από το γάμο τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top