Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης που σκοπεύει να κατακτήσει τις χιονοδρομικές πίστες του κόσμου!

Ο Μάκης Καλαράς μένει "όρθιος" στη ζωή και στο sit ski!

​Ένα ατύχημα στα 17 του χρόνια τον καθήλωσε σε ανα��ηρικό αμαξίδιο, εκείνος όμως εξακολουθεί να μένει «όρθιος» στη ζωή και να κατακτά μετάλλια και τίτλους!

Ο λόγος για τον 36χρονο Μάκη Καλαρά, το Χρυσό Παραολυμπιονίκη του 2004 και παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006 στη δισκοβολία, που διεκδικεί να γράψει «ιστορία» και στο χιόνι, όπως έχει γράψει και στο παρελθόν το star.gr!

Ο αθλητής ασχολήθηκε με το sit ski το 2009, άθλημα που ανακάλυψε αρχικά στο διαδίκτυο.

«Έμαθα να κάνω σκι σε μια εκδρομή στο Βόρειο Πόλο, στους -30 βαθμούς, που είχε διοργανώσει το ΤΕΦΦΑ της Νορβηγίας με το νορβηγικό στρατό» αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Μάκης Καλαράς είναι ο μόνος Έλληνας Παραολυμπιονίκης που σκοπεύει να συμμετάσχει εκτός από τους θερινούς Ολυμπιακούς και στους Χειμερινούς που θα γίνουν στην Ρωσία το 2014.

Στο sit ski ο αθλητής κάθεται σ’ένα κάθισμα, ασφαλίζεται ενώ ένα αμορτισέρ βοηθά να απορροφώνται οι κραδασμοί. «Η αδρεναλίνη δεν σταματάει ποτέ, κάθε μέρα είναι διαφορετικό το χιόνι, δεν είσαι ποτέ στο ίδιο τερέν, όπως στο στίβο» είπε ο Έλληνας αθλητής που στοχεύει να κατακτήσει τις χιονοδρομικές πίστες του κόσμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top