Στις 22 Νοεμβρίου η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA για Ολυμπιακό και Μονπελιέ

Για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης

Στις 22 Νοεμβρίου η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA για Ολυμπιακό και Μονπελιέ

​Στο στόχαστρο της UEFA είναι ο Ολυμπιακός και η Μονεπελιέ, αφού η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία άρχισε πειθαρχική έρευνα για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονπελιέ για το Champions League.

Ο λόγος είναι ότι οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» έχουν πάρει τουλάχιστον πέντε κίτρινες κάρτες σε διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης, αλλά και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους (χρήση λέιζερ και ρίψη αντικειμένων), καθώς και για ανεπαρκή έλεγχο στην είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης".

Η Μονπελιέ «κατηγορείται» για τη συμπεριφορά των οπαδών της, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου στις εξέδρες. Οι συμπλοκές άρχισαν όταν υποστηρικτές των πρωταθλητών Γαλλίας, οι οποίοι έμπαιναν στο γήπεδο, πέταξαν φωτοβολίδες και καπνογόνα στις αστυνομικές δυνάμεις, που ε��χαν πάρει θέσεις για να χωρίζουν τους οπαδούς των δύο ομάδων. Ακολούθησε παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας και οι συμπλοκές κράτησαν 10 λεπτά, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή συλλήψεις.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι τα συμβάντα του αγώνα Ολυμπιακός-Μονπελιέ θα εξεταστούν από την πειθαρχική επιτροπή στις 22 Νοεμβρίου, ενώ η απόφαση θα γίνει γνωστή το βράδυ της ίδιας ημέρας ή την επομένη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top