Οπαδός της Τσέλσι έκανε τη «μαϊμού» κοροιδεύοντας τον Γουέλμπεκ της Μάντσεστερ!

Πρώτο θέμα η "μαϊμουδιά" του στα βρετανικά μέσα

​Η Τσέλσι μπορεί να προκρίθηκε στους "8" του αγγλικού πρωταθλήματος και να επικράτησε στην παράταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5-4, αλλά άλλο είναι το πρώτο αθλητικό θέμα στα βρετανικά μέσα!

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» έναν οπαδό της Τσέλσι να μιμείται τη μαϊμού από τις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» προς τον Ντάνι Γουέλμπεκ, καθώς ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο πλάνο!
Το γεγονός έχει πάρει μεγάλη έκταση στα βρετανικά ΜΜΕ, το οποίο αναδεικνύει αντεπίθεση της Τσέλσι μετά το περιστατικό των ρατσιστικών σχολίων εις βάρους ποδοσφαιριστών της από τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που καθόρισε και το προηγούμενο παιχνίδι της με τη Μάντσεστερ.

Ο οπαδός της Τσέλσι που χθες έγινε πρωτοσέλιδα καθώς στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τον Ντά��ι Γουέλμπεκ μιμούμενος τη μαϊμού εντοπίσθηκε από τη βρετανική εφημερίδα «Sun» μέσω facebook και πρόκειται για τον 28χρονο Γκάβιν Κίρχαμ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας, είπε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Αυτό που προσπαθώ τώρα είναι να κερδίσω τα προς το ζην».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top