Συνάντηση Ζήση Βρύζα με Μισέλ Πλατινί- Δεν «σηκώνει κουβέντα» για τη βία στα γήπεδα η UEFA

Τα επόμενα βήματα που σχεδιάζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο

​Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Ζήση Βρύζα με τον Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συζήτησε με τον ομότιτλό του της UEFA και του ανέλυσε το πλάνο βιωσιμότητας και οικονομικής αυτοτέλειας της ΠΑΕ που έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ προσπάθησε να προβάλλει και κάποιες θέσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφορικά με τη βαριά τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, εισπράττοντας όμως, μάλλον αρνητικό κλίμα.
Ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να εξηγήσει στον πρόεδρο της UEFA τα επόμενα βήματα που σχεδιάζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, τα οποία αναμένεται να την οδηγήσουν σε μια επόμενη μέρα μακριά από χρέη. Ουσιαστικά, παρουσίασε το όραμα που υπάρχει πλέον στην ΠΑΕ και το νέο «αέρα» που κυριαρχεί στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, τον ενημέρωσε για τα βήματα που έχουν γίνει ως τώρα προς την κατεύθυνση της οικονομικής εξυγίανσης και πώς σταδιακά ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις υποχρεώσεις του προς τρίτους. Αυτό το κομμάτι της κουβέντας φαίνεται πως πήγε αρκετά καλά, σε αντίθεση με μια προσπάθεια που έγινε αναφορικά με την τιμωρία της ομάδας από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
Βέβαια, από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρξε συζήτηση αναφορικά με αυτό το θέμα, όμως πληροφορίες από τη Νιόν αναφέρουν ότι ο Βρύζας έκανε προσπάθεια να προβάλει τις θέσεις του συλλόγου σχετικά με το ζήτημα, συνάντησε όμως, κλίμα αρκετά βαρύ, αφού όλα δείχνουν πως η UEFA δεν σηκώνει πολλή κουβέντα γύρω από θέματα βίας στα γήπεδα και παραμένει «σκληρ��» απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top