12-14 Οκτωβρίου: Το πρώτο φεστιβάλ εργασιακού αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Εργαζόμενοι αγωνίζονται στο μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα

​Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων που τους ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό και τα σπορ πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το πρώτο φεστιβάλ εργασιακού αθλητισμού.
Ο εργασιακός αθλητισμός και η παρότρυνση μεγάλων επιχειρήσεων προς τους εργαζομένους να ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι ένας θεσμός που κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος διοργανώνεται για πρώτη φορά και Πανελληνιο Φεστιβάλ Εργασιακού Αθλητισμού.
Στους πρώτους πανελλήνιους αγώνες εργασιακού αθλητισμού μετέχουν ομάδες εργαζομένων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και μεμονωμένοι εργαζόμενοι, που θα αγωνιστούν στο μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το τένις, το βόλει και άλλα αθλήματα. Μέρος θα πάρουν και ομάδες εργαζομένων από το εξωτερικό, ενώ στη διάρκεια του τριημέρου θα γίνουν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.
Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top