«Φωτιά» στην F1 έβαλε ο Φέτελ

Πήρε την Σουζούκα και μείωσε σε 4 την διαφορά με τον Αλόνσο

«Φωτιά» στην F1 έβαλε ο Φέτελ

Πρωτιά και… φιτιλιά πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στην πίστα της Σουζούκα: ο Γερμανός πιλότος της Redbull τερμάτισε πρώτος και μείωσε σε 4 βαθμούς την διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φερνάντο Αλόνσο!

Ο Φέτελ πάτησε γκάζι σχεδόν από την αρχή του αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε με τον Γκροζάν να έχει επαφή με τον Γουέμπερ και ο Ραϊκόνεν με τον Αλόνσο, με αποτέλεσμα ο Ισπανός και ο Ρόσμπεργκ να εγκαταλείψουν, το αυτοκίνητο ασφαλείας να εισέλθει στην πίστα και οι Γκροζάν, Γουέμπερ και Σένα να μπουν στα πιτ.

Πίσω από τον Φέτελ τερμάτισαν οι Φελίπε Μάσα και Καμούι Κομπαγιάσι.

Πλέον, ο Γερμανός πιλότος έχει 190 βαθμούς έναντι 194 του Αλόνσο, ενώ απομένουν πέντε αγώνες για την «αυλαία» της σεζόν.

«Είναι μια μεγάλη και τρελή χρονιά... Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Πολύ σπάνια τα καταφέρνεις σε τέτοιους αγώνες. Είχα ένα καλό μονοθέσιο με πολύ καλή συμπεριφορά και είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις το γιατί διότι δεν είχαμε κάνει σημαντικές βελτιώσεις. Απλά το μονοθέσιο ταίριαζε στην πίστα. Ηταν ένας συναρπαστικός αγώνας και στα όνειρα σου σκέφτεσαι ότι θα μπορούσε να είχε καταλήξει όπως σήμερα. Όλα ήταν εξαιρετικά», είπε ο Φ��τελ μετά τη νίκη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top