Απείλησαν ότι θα δολοφονήσουν τον Ρότζερ Φέντερερ!

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στη Σανγκάη

Απείλησαν ότι θα δολοφονήσουν τον Ρότζερ Φέντερερ!

Απειλητικά μηνύματα από αγνώστους ότι θα δολοφονήσουν τον Ελβετό τενίστα, Φέντερερ, έχουν αναστατώσει την αστυνομία στην Σανγκάη.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα συμμετάσχει στο τουρνουά Masters 1000 της Σανγκάης, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 7 ως τις 14 Οκτωβρίου. Οι κινεζικές Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς ένας άγνωστος, μέσω ιστοσελίδας στην Κίνα, δήλωσε ότι θα τον δολοφονήσει!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Στις 6 Οκτωβρίου έχω την πρόθεση να δολοφονήσω τον Φέντερερ με σκοπό να εξολοθρεύσω το τένις». Μάλιστα ο φερόμενος ως δολοφόνος υπέγραψε ως «ιδρυτής της πολυθεϊκής θρησκείας του μπλε γάτου 07»! Η δολοφονική ανακοίνωση συνοδευόταν από μία φωτογραφία του Ελβετού γονατισμένου στο γήπεδο και πίσω του βρισκόταν ο εκτελεστής του, με ένα τσεκούρι στο χέρι!

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που πήραν οι Αρχές της Σανγκάης, ο Φέντερερ προσγειώθηκε σε ένα μικρότερο αεροδρόμιο της πόλης, ενώ και οι προπονήσεις του θα γίνουν χωρίς την παρουσία κόσμου. Παράλληλα μετά τους αγώνες, δεν θα μείνει για να υπογράψει αυτόγραφα.

Οι διοργανωτές τόνισαν ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων των αθλητών, καθώς ήδη υπάρχει επαφή με την τοπική αστυνομία για την αναβάθμιση του επιπέδου ασφαλείας.

Εξαιρετικά ανήσυχος είναι ο Φέντερερ, καθώς δεν τίθεται θέμα μόνο της δικής του ασφάλειας, αλλά και της οικογένειάς του, καθώς η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά τον συνόδευσαν ως την Σανγκάη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top