Πειθαρχική δίωξη κατά του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη!

Νέο σχόλιο στο twitter "καίει" αθλητή;;;

Πειθαρχική δίωξη κατά του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη!
​Πειθαρχική δίωξη κατά του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Στέφανου Αθανασιάδη, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

"Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012.", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι ο Αθανασιάδης είχε προχωρήσει σε σχόλιο μέσω Twitter μετά τη νίκη της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ κόντρα σε αυτή του Άρη το μεσημέρι του Σαββάτου, το οποίο είχε προκαλέσει αρκετή... συζήτηση, παραμονή του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ-Άρη για την 5η αγωνιστική της Super League.
Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει το εξής σχόλιο «Μπράβο στα παιδιά της δεύτερης ομάδας!! Σεξ και Βία», ενώ στην πορεία συμπλήρωσε πως επρόκειτο για αστείο μεταξύ των συμπαικτών του.
«Σε αυτό το twitter ούτε μία πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε με τους συμπαίκτες μας!! Τι να πω!! Το ήθος μου το δείχνω μέσα στο γήπεδο», ήταν το επόμενο σχόλιο του ποδοσφαιριστή στο twitter.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top