Αύριο θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού ο Γκαλέτι!

Δωρητής νεφρού ο 72χρονος πατέρας του

Αύριο θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού ο Γκαλέτι!

​Δικαίωμα στο όνειρο έχει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού με μόσχευμα του πατέρα του!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα δώσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του αύριο όπου έχει προγραμματιστεί η χει��ουργική επέμβαση, από μόσχευμα που θα δωρίσει ο 72χρονος πατέρας του Ρούμπεν Οράσιο.

Στόχος του Γκαλέτι σε περίπτωση όπου όλα κυλήσουν ομαλά και δεν παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή είναι να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου τρεις μήνες.

Ήδη μάλιστα φημολογείται ενδιαφέρον της Εστουντιάντες. Αυτό βέβαια που προέχει στην παρούσα φάση είναι η υγεία του 32χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Γκαλέτι αναγκάστηκε να αποσυρθεί πριν από περίπου 2,5 χρόνια και ενώ αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Ο φίλος του, Αντώνης Νικοπολίδης δεν τον ξέχασε κάνοντας αναφορά στην μεγάλη περιπέτεια που περνά ο πρώην άσος των "ερυθρολεύκων".

"Με τις ευχές όλων Λουτσιάνο να βγεις νικητής στο πιο δύσκολο αγώνα της ζωής σου και να γυρίσεις δυνατός στην οικογένεια σου" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας. Από την πλευρά του, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έγραψε στα αγγλικά: "Good luck".​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top