Κατάρα έχει πέσει στην ΑΕΚ- Παραιτήθηκε και ο Θωμάς Μαύρος

"Εμένα ήθελαν να χτυπήσουν μέσω του Βλάχου"

​Εκτός ΑΕΚ έθεσε τον εαυτό του ο Θωμάς Μαύρος, μετά την εν αγνοία του απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από την τεχνική ηγεσία. Η παραίτηση του παλαίμαχου άσου από την προεδρία πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά και από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος.

«Πήρα την απόφαση να παραιτηθώ. Δεν μπορώ να συνεχίσω να συνυπάρχω με αυτούς τους ανθρώπους. Απέδειξαν ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο Βλάχος, αλλά εγώ. Εμένα ήθελαν να χτυπήσουν μέσω του Βλάχου. Ανέχτηκα τόσες προσβολές, αλλά αυτό το οργανωμένο σχέδιο εναντίον μου δεν θα το δεχτώ. Ήθελαν να με εξαναγκάσουν σε παραίτηση. Παραιτούμαι, λοιπόν, και τους αφήνω στην κρίση του κόσμου της ΑΕΚ. Ο Μαύρος σήκωσε το καπάκι του ηφαιστείου και η λάβα θα τους πνίξει», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος.
«Θέλανε μόνο να φάνε τον Μαύρο. Κανένας Βλάχος δεν ήταν το θέμα. Όχι ότι δεν έκανε λάθη ο Βλάχος, αλλά τα έκανε λόγω της πίεσης και της αγάπης του για την ΑΕΚ και για μένα προσωπικά. Αλλά και πάλι, σας λέω, ότι εμένα ήθελαν να χτυπήσουν με το θέμα που δημιούργησαν. Φεύγω, λοιπόν, με καθαρή τη συνείδησή μου απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ και αφήνω αυτούς τους ανθρώπους πίσω μου να τη σώσουν με τα εκατομμύρια ευρώ που θα φέρει ο κύριος Βιντιάδης. Αυτοί που κατέστρεψαν την ΑΕΚ, θα φέρουν τα λεφτά για να τη σώσουν. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του. Δεν θα ανέβω ξανά στα Σπάτα. Θα δώσω συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσω για τα πάντα τους ΑΕΚτζήδες σε χρόνο που θα αποφασίσω ο ίδιος», συμπλήρωσε.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top