Φερέιρα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

«Χρειαζόμαστε χρόνο» τόνισε ο τεχνικός του Παναθη��αϊκού

Φερέιρα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Κατήφεια και προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα με 3-0 στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μάριμπορ για τους ομίλους του Europa League.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε μετά το παιχνίδι ότι αναλαμβάνει την ευθύνη: «Τα αποτελέσματα είναι εκείνα που δημιουργούν τις αναλύσεις που γίνονται. Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα. Δεν περίμενα να χάσουμε και πόσο μάλλον αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε χάσει ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησης μας και πρέπει να την ανακτήσουμε. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε και για τα αίτια της αποκαρδιωτικής εμφάνισης του Παναθηναϊκού: «Οι λόγοι είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Ο τρόπος που είχαμε τη δυνατότητα να στήσουμε την ομάδα δεν ήταν ο ενδεδειγμένος. Η φετινή ομάδα είναι νέα και χρειάζεται χρόνο. Χρειαζόμαστε χρόνο».

«Δεν μας δυσκόλεψε καθόλου ο Παναθηναϊκός» τόνισε ο τεχνικός της Μάριμπορ

«Δεν φοβήθηκα καθόλου στη διάρκεια του ματς. Ο αντίπαλος δεν μας δυσκόλεψε καθόλου» τόνισε ο προπονητής της Μάριμπορ μετά το τέλος του αγώνα.

«Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος ήταν καλός και είχε κάποιες φάσεις, αλλά συνολικά ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια» συμπλήρωσε ο τεχνικός των Σλοβένων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top