Για την δεύτερη νίκη και χωρίς τον Σαμαρά η Εθνική

Αύριο ο αγώνας με την Λιθουανία στο πλαίσιο του Μουντιάλ

Για την δεύτερη νίκη και χωρίς τον Σαμαρά η Εθνική

Με στόχο την δεύτερη νίκη και τον τραυματία Γιώργο Σαμαρά εκτός ρόστερ, αντιμετωπίζει την Τρίτη (21:45, Mega) η γαλανόλευκη αγαπημένη την Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός κάλεσε τους διεθνείς να παίξουν στο «Γεώργιος Καραΐσκάκης» στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και έθεσε ως πρωταρχικό στόχο τον έλεγχο του αγώνα.

«Μας απασχολεί το πως θα κερδίσουμε τον αγώνα και δεν σκεφτόμαστε κάτι παραπάνω. Αν μπορέσουμε να πετύχουμε και αρκετά γκολ ακόμα καλύτερα. Προέχει, πάντως, η νίκη», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, που εκτός του τραυματία Γιώργου Σαμαρά δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Αν και ο Σάντος δεν αποκάλυψε πώς θα παρατάξει την ομάδα, στην τελευταία προπόνηση, το απόγευμα της Δευτέρας, φάνηκε να έχει κατασταλάξει στην ίδια ενδεκάδα με τη Λετονία: Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, Σπυρόπουλος αριστερά, Τοροσίδης δεξιά. Στο 4 - 4 - 2 που θα είναι και πάλι το σύστημα, στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Τζιόλης, Κατσουράνης, Φορτούνης και Μανιάτης, ενώ Γκέκας και Μήτρογλου θα είναι στην επίθεση.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λιθουανία θα παραταχθεί χωρίς τον Λαμπούκας, που αποβλήθηκε στο ματς με τη Σλοβακία, αλλά και τον τραυματία Ντανιλεβίτσιους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαρκ Κόρτνεϊ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top