Κυριάκος Παπαδόπουλος: "Έμεινα στη Σάλκε για να βελτιωθώ!"

Απέρριψε την πρόταση της Ζενίτ για 3.000.000 ευρώ ετησίως για 5 χρόνια

Κυριάκος Παπαδόπουλος: "Έμεινα στη Σάλκε για να βελτιωθώ!"
Απέρριψε την δελεαστική πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο 20χρονος αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος και παραμένει στη Σάλκε.

«Ομολογώ ότι ήταν τιμή να έχω μια τόσο μεγάλη πρόταση από έναν μεγάλο σύλλογο. Και μάλιστα με τέτοιες οικονομικές απολαβές που θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Αποφάσισα όμως να μείνω στη Σάλκε μετά από συζητήσεις με την οικογένειά μου και νομίζω ότι πήρα και την σωστή απόφαση. Νιώθω τέλεια στη Σάλκε και νομίζω ότι είναι σαφώς καλύτερο πρωτάθλημα το γερμανικό από αυτό της Ρωσία. Στη Γερμανία έμεινα γιατί θα βελτιωθώ και γιατί όχι αργότερα να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ήταν και πολλά τα λεφτά. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα πήγαιναν. Δεν θα ήταν όμως η καλύτερη εξέλιξη για εμένα. Πιστεύω σε εμένα και στις δυνατότητές μου και νομίζω ότι δεν θα ήταν το σωστό τάιμινγκ να φύγω από τη Γερμανία και να πάω στη Ρωσία. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, ούτε που θα είμαι το επόμενο καλοκαίρι. Σκέφτομαι τη Σάλκε και πως θα δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου», δήλωσε ο ίδιος σε αθλητικό ραδιόφωνο.

Ακόμη, παραδέχτηκε πως του έχει γίνει πρόταση αναπροσαρμογής των αποδοχών του από τη Σάλκε, αλλά και πως υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας -Γερμανίας, λέγοντας : «Την αισθάνομαι κάθε ημέρα. Είναι… κάπως απέναντί μας. Κακά τα ψέματα. Έμενα όμως με αγαπούν, με εκτιμούν και με σέβονται. Και εγώ μέσω των εμφανίσεών μου προσπαθώ να δείξω ότι οι Έλληνες είμαστε δυνατοί».

Όσον αφορά στην κλήρωση του Champions League είπε ο διεθνής άσος: «Δεν θα ήθελα να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top