Ηλίας Ηλιάδης: "Τα δάκρυα της κόρης μου με πείσμωσαν να κερδίσω το μετάλλιο στο Λονδίνο"

Ο Ολυμπιονίκης μιλά για το καλύτερο του μετάλλιο, την οικογένεια του!

Ηλίας Ηλιάδης: "Τα δάκρυα της κόρης μου με πείσμωσαν να κερδίσω το μετάλλιο στο Λονδίνο"
​Αν και μόλις 26 χρόνων, ο Ηλίας Ηλιάδης ο Ολυμπιονίκης στο τζούντο μετρά στο δυναμικό του σειρά διακρίσεων και μεταλλίων, αλλά για τον ίδιο, το μεγάλο του επίτευγμα είναι η οικογένεια του!
Τη σύζυγο του, Ναταλία Γρηγοριάδη, αθλήτρια του τέννις, τη γνώρισε το 2003 στη Χαλκιδική, όταν και οι δύο τότε ήταν σε ηλικία 19 χρόνων. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» αποκαλύπτουν και οι δύο.
Λίγους μήνες αργότερα, το 2004, αρνήθηκε να πάει στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, χωρίς τη Ναταλία, αν και μετρούσαν λίγους μήνες μαζί. Σε συνέντευξη του αποκαλύπτει πως κάλεσε τον πεθερό του τότε στο τηλέφωνο και του δήλωσε πως δεν θα αγωνιζόταν, αν δεν άφηνε την Ναταλία να πάει μαζί του. Ένα χρυσό μετάλλιο ακολούθησε και μαζί η πρόταση γάμου, με την υπόσχεση να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μέχρι τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου!
Στα παιδιά του, την 7χρονη Μαρία και τον μόλις 10 μηνών Ηρακλή έχει μεγάλη αδυναμία! Έκανε μάλιστα, τατουάζ τα ονόματα τους, λίγες μέρες μετά τη γέννηση τους. Ο ίδιος παραδέχεται: «Η Μαρία μοιάζει περισσότερο σε μένα και ο Ηρακλής στη μητέρα του. Η Μαρία εκτός από φυσιογνωμικά μου μοιάζει και στο χαρακτήρα. Είναι το ίδιο πεισματάρα και με έχει ως πρότυπο»
Σχετικά με την επιτυχία του γάμου τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους η Ναταλία αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω αν θα σύστηνα σε μια συνομήλικοι μου να κάνει αυτό που έκανα εγώ, γιατί ήμασταν όμως πολύ μικροί. Νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου σε αυτήν την ηλικία, με τον οποίο ταιριάξαμε τόσο πολύ.»
Για τον πρωταθλητή η οικογένεια του είναι άνω όλων και μάλιστα παραδέχεται πως χωρίς την πίστη, την στήριξη και την αγάπη της συζύγου του δεν θα τα είχε καταφέρει, όταν μετά τον τραυματισμό του το 2008, όλοι υποστήριζαν πως «ο Ηλιάδης έχει ξοφλήσει!».
«Δεν με νοιάζει να βγω έξω και να πάω στ�� μπουζούκια. Μου λείπουν τόσο πολύ λόγω των αθλητικών μου υποχρεώσεων, που το μόνο που θέλω όταν είμαι σπίτι είναι να κοιμάμαι αγκαλιά με τα παιδιά μου!» πρόσθεσε ο Έλληνας ολυμπιονίκης.
Τέλος, τα δάκρυα της κόρης του όταν έχασε στον αγώνα με τον Ντενίσοφ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, λέγοντας «ο μπαμπάς μου έχασε», τον πείσμωσαν και του έδωσαν δύναμη για να κερδίσει ένα μετάλλιο, αποδεικνύοντας έτσι πως με την αγάπη τους "κινεί βουνά"!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top